dilluns, 14 de desembre del 2020

Vivim el Nadal! Desembre 2020

Aquí teniu el PADLET de NADAL actualitzat amb els vídeos  del CONCERT  i LIPDUB que amb tanta il.lusió hem estat preparant.

Esperam que vos agradi!!

I des d'aquí volem agrair tota la comunitat del CEIP BADIES l'esforç en aconseguir que aquest Nadal tan diferent es converteixi en un grapat de moments ben especials i emocionants!!

GRÀCIES!

5 comentaris:

Patricia ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Patricia ha dit...

Hola, un dubte, lo de ses portes es particular de cada casa? O es el que han adornat els nins/es a ses entrades de ses clases? Gracies

Antònia Pol ha dit...

Portes de la classe! Les de casa no. Gràcies per la vostra col.laboració.

Anònim ha dit...

Los ♥️ de las mascarillas son las votaciones o votan los profes? Porque si es así elimino a los míos, no por nada pero es un juego para ellos divertido con la que nos está cayendo, pero veo demasiados ♥️ de publicaciones colgadas ayer tarde y ahí se puede hacer mucha trampa y hay que votar la que realmente se merezca o guste no por que es mi prima, mi sobrina, le paso el enlace a mis amigos etc...

Antònia Pol ha dit...

L'objectiu de l'activitat és fomentar la participació, la creativitat i que es puguin dir coses emotives enguany no poden compartir quasi res. Els infants estan encantats de veure els bons comentaris i això indiscutiblement els fa sentir bé i reconeguts. Vota tothom que vulgui, no passa res, no perseguim per res la competència entre els infants, tot al contrari. El professorat el que sí que supervisem són els comentaris negatius que algun membre de la comunitat pugui publicar, a la vegada això ens serveix per poder treballar amb l'alumnat el civisme i responsabilitat com usuaris de les xarxes.