divendres, 11 de desembre del 2020

Recollida solidària d'aliments 2020-2021

 Des de les classes de 6è ens fan arribar un missatge a l'equip directiu per a què el facem extensiu a totes les famílies de l'escola. Vos passam la informació que avui rebreu a partir de cada un dels representants de famílies. Estam segurs que els ajudareu a aconseguir el seu repte!!


Recollida d'aliments-- DESEMBRE 2019










Benvolgudes famílies,

Els alumnes de 6è hem fet una activitat per comprovar que la riquesa està molt mal repartida. És per això que volem fer alguna cosa per a canviar-ho i vos demanam la vostra col.laboració:
a partir de dilluns i fins dimarts dia 22, tornarem a recollir productes que aniran destinats al Banc d’Aliments de Mallorca per a les famílies que necessiten ajuda. Podeu aportar tant productes d’alimentació  com d’higiene : pots de conserva, especialment si són aliments precuinats, sucre, llegums, oli, pasta, llet, cereals, galletes, aliments infantils, sabó de bany, dentífric, xampú… i no oblideu que també tenen dret a celebrar Nadal, per tant hi pot haver algun dolç típic d’aquestes dates. Sabem que la vostra resposta serà tan positiva com sempre i amb la vostra ajuda tal volta podrem superar els 907 kg recollits l’any passat.                         
Moltes gràcies avançades!
Les nines i nins de 6è.