dilluns, 23 de gener del 2023

QÜESTIONARIS INSCRIPCIÓ ACTIVITATS PROA+ 2022-2023

quatre logos madrid europa i proa.png

Aquest és el segon any que la nostra escola participa en el programa PROA + . Es tracta d’un programa finançat pel Ministeri d'Educació i Formació Professional i per la Unió Europea-Next Generation EU, en el marc del Mecanisme del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i que té una durada prevista per a 3 anys. Aquest curs, hem decidit participar a dues de les activitats palanques ofertades, en concret a la 103 “Famílies a l’escola, escola de famílies” i la 233 “Dinamització de biblioteques escolars”.

Això suposa que volem incrementar la participació activa entre mares, pares i infants a través de TALLERS i XERRADES totalment GRATUÏTS que ofertarem a partir de febrer i que duraran uns quants mesos. Estam segurs que serà una experiència molt positiva que sens dubte, enriquirà la nostra comunitat educativa!

Al GESTIB trobareu la circular en què se vos explica detalladament tota la informació i se vos demana que empleneu un QÜESTIONARI per tal de poder començar a organitzar-nos. També podeu consultar la circular clicant aquí.

   Si hi estau interessats, heu d'emplenar el qüestionari segons les vostres preferències. Estarà obert fins dia  29 de gener i a partir de dia 30 vos comunicarem com queden els grups definitius.    Donat que el nombre de places és reduït, vos demanam que si hi estau interessats, faceu la reserva de places com més aviat millor. El criteri d'adjudicació serà per ordre d'inscripció. Intentarem adjudicar un taller a tots els sol.licitants i només en cas de què sobrassin places, podríeu participar a més d'un.
Només s'ha d'omplir un qüestionari de tallers per infant (prioritzau preferències) i el de biblioteca si també us interessa alguna activitat de les programades. Recordar-vos que els dies que hi haurà activitats a la biblioteca, aquesta només romandrà oberta en l’horari de l’activitat i no en el seu horari habitual (de 16 a 18h).


Si el nombre de sol.licitants fos superior al nombre de places, aquests quedarien en llista d'espera de cara al curs vinent a condició que la Conselleria mantengui el programa. Recordau que són tallers on han de participar els infants acompanyats d'un familiar adult i que són totalment gratuïts.
Podeu accedir als qüestionaris de cada cicle, clicant sobre els següents enllaços:

ED. INFANTIL(3,4,5 ANYS)

ED. PRIMÀRIA (1r,2n i 3r)

ED. PRIMÀRIA(4t,5è i 6è)

TALLER D’ART

TALLER D’ART  NOMÉS per 1r

TALLER D’ART

TALLER DE MÚSICA

TALLER DE CUINA

PASSEJADES PER PALMA

ACTIVITATS BIBLIOTECA

TALLER DE MÚSICA

ACTIVITATS BIBLIOTECA


ACTIVITATS BIBLIOTECA


quatre logos madrid europa i proa.png

1 comentari:

Jose ha dit...

Hola estoy buscando que módulos de grado superior puedo estudiar en esta web https://modulosgrado.com/modulos-de-grado-medio creo que también depende del título de formación profesional que desee obtener