divendres, 27 de gener del 2023

Parlamentaris per un dia 2022-2023

 


El dia 23 de gener l'alumnat de 5è va tenir el privilegi de poder participar en la Sessió Plenària Infantil del Parlament de les Illes Balears com a diputats.  

Des d'aquí volem agrair a  l'ONG ALDEAS INFANTILES l'oportunitat de participar a un acte tan important com aquest ja que complementa tota la tasca que des de l'escola duim a terme amb la intenció de formar ciutadans amb valors democràtics i de respecte cap a tothom i l'entorn. 

Les dues classes varen presentar  compromisos que juntament amb els que aportaren l'alumnat de  l'altra escola participant, Santo Tomás de Aquino d'Inca, varen ser votats per la resta de companys del Ple. 

Dels 12 compromisos presentats, els 3 més votats varen ser redactats per la nostra part i aquí vos els presentam:

3.Ens comprometem a lluitar contra el canvi climàtic, reciclant el fems en els contenidors adients i desplaçant-nos fins al punt verd més proper, reutilitzant i reparant sempre que sigui possible, amb la finalitat de  reduir el nostre consum d’electricitat i de plàstics.

4.Aconseguir l’educació gratuïta per a què tots els nins i nines  del món tenguin un bon futur el dia de demà.

5.Treballar per a què cada persona pugui ser lliure i prendre les seves decisions.

Aquesta ha estat una més de les activitats que realitzam en col.laboració amb altres entitats i que enriqueix l'aprenentatge del nostre alumnat per a convertir-lo en significatiu i profitós. 






Per a tots aquells que estigueu interessats en saber-ne més vos deixam dos enllaços:

SESSIÓ PLENÀRIA COMPLETA

NOTÍCIA  A L'INFORMATIU IB3-MIGIDA (Minut 29:40 a 31:41)


1 comentari:

Juan Carlos ha dit...

Hola debe cumplir unos requisitos específicos que establezca cada universidad, y pensé en estudiar acá https://formacioprofessional.es/fp-grau-superior-a-distancia-4 estos estudios que suelen tener una duración de entre tres y cuatro años, y se pueden realizar a tiempo completo o a tiempo parcial.