divendres, 24 de març del 2023

Bicicletada 2023

El proper DIMECRES dia 5 d’ABRIL reprendrem la nostra BICICLETADA i això significa que tots els infants de l’escola duran a terme un recorregut en bicicleta adaptat a cada edat.

Aquest dia tindrem l’acompanyament de diferents patrulles de la policia local de Llucmajor que  ens ajudaran dins el trajecte planificat:

 


.- 5 anys, 1r i 2n – Parc Joan de Borbon

.- 3r i 4t –   Parc de Maioris

.- 5è i 6è – Capocorb 


A partir de les 13’00h els infants de 3 i 4 anys sortiran a fer voltes a l’escola amb l’animació de la resta de companys/es i totes aquelles famílies que volgueu acudir a animar-los.

Per tal de poder realitzar aquesta jornada necessitam la COL·LABORACIÓ DE LES FAMÍLIES a determinats cicles:

.- 5 anys, 1r i 2n – Totes les mares/pares que volgueu venir amb nosaltres en bicicleta, estau convidats a participar-hi a partir de les 9’45 hrs.

.- 3r i 4t –   Necessitam la col.laboració d’algun pare o mare que pugui venir amb remolc o furgoneta per ajudar a partir de les 9’10 hrs.

.- 5è i 6è – Ens agradaria comptar amb la col.laboració d’algú que tengui coneixements de mecànica per ajudar quan alguna bicicleta presenta problemes. La sortida està prevista per a les 9’10.

Teniu en compte que si vos fa ganes participar però el curs del vostre fill/a no apareix a la llista, ho podeu fer ajudant  qualsevol dels altres grups. 


Per participar com a famílies col.laboradores és IMPORTANT que acudiu a la reunió que tindrà lloc el proper DIVENDRES 31 DE MARÇ a les 13’30h a la biblioteca.  Si vos resulta impossible, és necessari que  ens ho comuniqueu telefònicament a SECRETARIA per tenir-vos en compte.