dijous, 5 de maig del 2022

Bicicletada 21-22

El proper divendres dia 6 de MAIG reprendrem la nostra BICICLETADA i això significa que tots els infants de l’escola duran a terme un recorregut en bicicleta adaptat a cada edat.

Aquest dia tendrem l’acompanyament de diferents patrulles de la policia local de Llucmajor que  ens ajudaran dins el trajecte planificat:

.- 5 anys, 1r i 2n – Parc Joan de Borbon

.- 3r i 4t –   Parc de Maioris

.- 5è i 6è – Capocorb 

A partir de les 13.00 els infants de 3 i 4 anys sortiran a fer voltes a l’escola amb l’animació de la resta de companys i totes aquelles famílies que volgueu acudir a animar-los.

Per tal de poder realitzar aquesta jornada necessitam la col.laboració de les famílies a determinats cicles:

.- 5 anys, 1r i 2n – Totes les mares/pares que volgueu venir amb nosaltres en bicicleta, estau convidats a participar-hi a partir de les 9.45 hrs. No importa avisar-nos prèviament. 

.- 3r i 4t –   Necessitam la col.laboració de 10 pares/mares a partir de les 9.10 hrs. Agraïrem ens ho comuniqueu telefònicament a SECRETARIA per tenir-vos en compte. 


Si vos fa ganes participar però el curs del vostre fill/a no apareix a la llista, ho podeu fer ajudant a qualsevol dels altres grups. 

Així mateix, enguany aquesta bicicletada tendrà un caire SOLIDARI i continuarem col.laborant amb ACNUR amb la venda de camisetes, bosses i xapes a partir de les 13.00 a la paredeta que tendrem a l’escola. 


Si voleu col.laborar-hi, el preu de venda serà el següent: 

Bosses: 10€

Camisetes: 15€

Xapes: 1€

Tot el Claustre de professorat estam segurs que tornarà ser una jornada per a recordar!