dijous, 7 d’abril del 2022

Jornades Culturals 2021-2022

Acaba el segon trimestre i vos avançam que la propera setmana celebrarem les JORNADES CULTURALS.

Enguany hem decidit realitzar-les un poc més tard perquè així, hem assegurat que  els infants puguin fer agrupacions de diferents nivells, encara que només es mesclaran les classes del mateix cicle.

Com heu pogut llegir a la circular que vàrem enviar a través de GESTIB, tornam incloure la participació familiar, per la qual cosa totes aquelles persones que pogueu intervenir durant la realització dels tallers (dilluns, dimarts i dimecres) quedau convocades a una reunió el DIVENDRES, 8 a les 13.30 hores per explicar-vos en què consisteix aquesta col.laboració. 

El tema tractat durant aquest curs és "OBERTS AL MÓN" i ens centrarem en quatre tallers: Taller de danses, Màscares del món, Taller de passaport i Solidaritat.

Complementant totes aquestes activitats hem organitzat una recollida solidària de fons destinada directament a ACNUR(l'Agència de l'ONU per als Refugiats) donat que  el nostre centre participa a l’activitat promoguda des d’aquesta ONG “Loco Festival”, on diversos centres de tota Espanya hi col.laboren de diferent manera.

Per això a partir de dijous, 07/04 i fins dimecres dia 13/04,  tendreu oportunitat d’entregar la vostra aportació econòmica a través dels vostres fills/es de manera completament anònima i voluntària. 

Cada tutoria habilitarà una vidriola per recollir dins sobres particulars aquestes aportacions. Diàriament es farà el recompte i s’anirà construint una gràfica amb aquestes, de forma que coincidint amb el final de les Jornades Culturals  es pugui visibilitzar el total de les donacions.

L’import que es reculli es donarà a ACNUR, seguint amb el compromís de participació a aquesta activitat. Vos comunicarem el resultat d’aquesta aportació a través d'aquest mateix canal.

D'igual manera vos informam que dimecres 13, acabarem les Jornades amb activitats de cloenda i a partir de les 13.45 vos convidam a passar al pati de primària per visitar les paradetes que algunes ONG’s i entitats solidàries muntaran amb la intenció de  donar a conèixer la seva tasca social. 

Hi haurà VENDA DE PRODUCTES a la vostra disposició per a qui vulgui col.laborar. 


Vos donam les gràcies avançades perquè estam segurs que la vostra participació serà, com sempre, molt activa.

Per una altra banda vos demanam  que els infants aportin una sèrie de materials:

Des del Claustre de mestres vos donam les gràcies anticipades i estam segurs que seran uns bons dies per gaudir en comunitat!

Vos compartim un vídeo d'ACNUR per a conèixer una mica millor la seva acció.