dimarts, 8 de març del 2022

Tallers definitius PROA+

 quatre logos madrid europa i proa.png

A la fi tenim organitzats els tallers corresponents al programa “Famílies a l’escola, escola de famílies”.

A través de GESTIB heu rebut circular informativa amb una sèrie d'informacions importants que reproduïm a continuació:

1.Si veis que el vostre fill/filla ha estat reubicat i no podeu assistir a l’horari assignat, haureu d’avisar TELEFÒNICAMENT a secretaria.

2.Algun taller encara disposa de places (si és així, s’especifica al llistat corresponent): si al seu moment no vàreu emplenar el qüestionari i ara estau interessats en participar-hi, posau-vos en contacte TELEFÒNIC amb secretaria.

3.Vos demanam MÀXIMA PUNTUALITAT en l’entrada al vostre taller: pensau que no hi ha servei de consergeria. Cada monitor anirà  a recollir el grup corresponent, per tant TOTS heu d’esperar a l’ENTRADA PRINCIPAL evitant desplaçaments pel centre.

4.Els punts d’accés per a TOTS ELS TALLERS són l’ENTRADA PRINCIPAL (secretaria) EXCEPTE PER AL TALLER D’ART de 4t-5è-6è que serà el PATI DE PRIMÀRIA.

5. Pensau que al mateix temps que s'està realitzant el vostre taller, n'hi ha d'altres que requereixen concentració, és per això que vos demanam que els infants estiguin sempre sota la vostra responsabilitat.

Estam segurs que aquesta serà una activitat ben profitosa i que alhora gaudireu, per això vos recordam que és IMPRESCINDIBLE acudir-hi amb els vostres fills/es.


INFORMACIÓ IMPORTANT:

A la pipella superior PROA + 21-24 hi trobareu un calendari ORGANTIZAT I ACTUALITZAT

segons cada taller .

Clicant als següents enllaços accedireu a tota la informació ACTUALITZADA segons els cursos: