divendres, 12 d’abril del 2024

Procés d'admissió 2024/2025

 Si voleu conèixer com treballam a la nostra escola vos convidam a la JORNADA DE PORTES OBERTES que durem a terme el proper dia 3 de MAIG a les 13.00.
Durant la propera setmana publicarem una sèrie de documents que vos ajudaran a tenir la primera presa de contacte amb nosaltres. 
Entre d'altres,  podreu contestar un qüestionari sobre els diferents punts que vos agradaria que tractàssim a la reunió de dia 3 de maig.


Per una altra banda, la Conselleria d'Educació i Universitats ha publicat la informació referida als processos d'ADSCRIPCIÓ i ADMISSIÓ que es duran a terme durant aquestes setmanes. 

Recordar-vos que el procés d'ADSCRIPCIÓ afecta només a l'alumnat que passa de 6è a ESO i ho gestionam des de l'escola directament, ja que  l'IES S'ARENAL és el centre on els vostres fills i filles tenen PLAÇA RESERVADA PER DEFECTE. 

En cas que volgueu sol.licitar un altre institut, haureu de participar al procés d'ADMISSIÓ que s'obrirà del 20 al 28 de maig.

Si el vostre infant està cursant 6è d'Infantil (nascuts al 2018) al nostre centre, NO HEU DE FER CAP GESTIÓ

Pel contrari, les famílies que volgueu sol.licitar plaça per a començar INFANTIL (infants nascuts al 2021)  o algun altre curs,  haureu de participar al procés d'ADMISSIÓ que tendrà lloc entre el 20 i el 28 de maig.

A continuació vos deixam l'enllaç oficial de la Conselleria d'Educació i Universitats, on podeu consultar tota la informació,  tenint en compte que ENCARA NO ES PODEN SOL.LICITAR PLACES ja que el procés d'admissió  no s'ha obert. 

PÀGINA OFICIAL DE CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS