dijous, 5 de setembre del 2019

Reunió famílies d'alumnes que han de cursar 5è

Avui hem enviat un missatge electrònic a les famílies de 5è amb informació sobre la reestructuració de grups.
Per a totes aquelles famílies que no hagueu rebut el missatge, publicam el text tal i com l'han rebut aquelles persones de les quals teníem l'adreça actualitzada:

Aquest correu és per comunicar-vos que hem decidit fer una reestructuració dels grups d’alumnes que cursaran 5è de Primària el curs 2019/20.
L’equip pedagògic del centre ha pres aquesta decisió  per poder atendre millor les necessitats dels dos grups en funció de les seves virtuds i mancances. Per aquest motiu s’han refet les llistes d’alumnes i hem configurat dos grups nous.

Per a totes aquelles famílies que volgueu tenir més informació podeu venir a una reunió que farem el proper dimarts dia 10 on es tractarà aquest tema amb més detall.
Pregam que aquesta mesura sigui tractada amb normalitat per part de les famílies ja que això facilitarà l’adaptació de l’alumnat. Els llistats dels nous grups es publicaran després al suro de secretaria.

Data reunió: dimarts 10 de setembre a les 12h.

Pregam que per a què ens quedi constància de què heu rebut aquest missatge, contesteu breument a aquesta mateixa adreça.

Agraint la va vostra confiança, rebeu cordials salutacions.