divendres, 25 de maig del 2018

Programa d’immersió lingüística 6è de primària en llengua anglesa durant l’estiu del 2018

A totes les famílies dels alumnes de 6è de primària,
Es convoquen ajuts per a la participació de l’alumnat als programes d’immersió:

- Escola d’estiu en llengua anglesa adreçada a l’alumnat del sisè curs d’educació primària de centres sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Modalitat C (6è curs d’educació primària): ajudes d’un valor econòmic de fins a 400 euros com a màxim cada una per a la participació en una escola d’estiu en llengua anglesa d’una durada de 10 dies lectius (de dilluns a divendres), amb un total de 50 hores lectives d’immersió, adreçat a l’alumnat que en el curs escolar 2017-2018 estigui matriculat en el sisè curs d’educació primària en centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
Aquest programa s’impartirà a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa en el període comprès entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2018.
Els participants es distribuiran en grups d’un màxim de 10 persones.
El nombre d’ajuts per a aquesta modalitat serà de 200 ajuts com a mínim.
El nombre final d’ajuts dependrà de la disponibilitat pressupostària, una vegada adjudicat el contracte administratiu corresponent i segons el preu unitari d’adjudicació, el qual serà com a màxim de 400 euros.

Requisits:
a) Estar escolaritzat en un centre educatiu sostingut amb fons públics de les Illes Balears i estar cursant el nivell educatiu de 6è curs d’educació primària durant el curs escolar 2017-2018.
 b) Haver estar escolaritzat en un centre educatiu sostingut amb fons públics de les Illes Balears en el curs 2016-2017 en el nivell educatiu de 5è curs d’educació primària.
c) Tenir aprovades les dues primeres avaluacions de l’assignatura de llengua anglesa al present curs escolar 2017-2018.

Documentació específica per a alumnat de 6è d’educació primària
a) Sol·licitud (Annex I)
b) Fotocòpia del DNI, NIE o passaport del sol·licitant.
c) Declaració responsable (Annex II)

 La sol·licitud (Annex I), juntament amb la documentació, s’ha de presentar a qualsevol dels registres de la Conselleria d’Educació i Universitat fins el 30 de maig.

Teniu tota la informació al següent enllaç
http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=3351927&coduo=146960&lang=ca