dilluns, 3 de juliol del 2017

INFORMACIÓ PER ALS NOUS ALUMNES DE TRES ANYS 2017/2018

El proper dia 11 de setembre a les 10.00h. es convoca a totes les famílies dels nous alumnes de TRES ANYS a una reunió informativa per explicar el funcionament i la metodologia que es durà a terme durant el curs. ES PREGA VENGUEU SENSE NINS.

Per afavorir l’adaptació, el primer dia,  dimecres 13 de setembre, els infants podran venir acompanyats d'un familiar per visitar les aules i conèixer les mestres.

Teniu en compte que durant els dies 13, 14, 15, 18, 19 I 20  de setembre totes les famílies sereu convocades a una entrevista individual amb les mestres dels grups.

Per a tenir present quin dia i a quina hora comencen els vostres fills, clicau aquí.

Més informació d'interès:

PERÍODE D’ADAPTACIÓ, INFANTS DE 3 ANYS (NASCUTS L’ANY 2014)
Sabem que aquest és un moment molt important a la vida del infants, i per això, tant les famílies com l’escola han de procurar posar tots els mitjans possibles per facilitar aquest fet.
Les famílies han d’estar convençudes que l’entrada de l’infant a l’escola és bona i necessària pel seu desenvolupament, tant per les seves vivències que tendrà a l’escola com per les relacions amb els altres infants i adults.
Nosaltres sabem i comprenem que a vegades a l’adult li costa molt aquesta separació, però també entenem que l’infant no pot viure bé aquest moment si abans les famílies no l’han treballat i el que li transmeten són les seves angoixes.
És per això que us recomanam que aquest estiu aneu fent feina amb aquest sentit: venir a veure l’escola, deixar  l’infant anar a jugar a casa d’un amic o amiga sense la presència d’un familiar, anar a dormir a casa dels padrins, en definitiva anar progressivament afavorint la separació.
L’escola per la seva part intenta que aquests primers dies d’aquest nou món de l’infant, siguin el més agradables possible, intentant facilitar aquesta separació.
També seria convenient que aquest estiu treballàssiu alguns hàbits d’autonomia personal que l’ajudaran a desenvolupar-se millor a l’escola.
  • Anar al bany tot sol. Retirar el bolquer.
  • Vestir-se i desvestir-se.
  • Menjar tot sol i amb cullera, forqueta i tassó. Menjar coses sòlides.
  • Demanar les coses amb la paraula.
  • Saludar i despedir-se.
  • Arraconar les juguetes, contes i colors. Hàbits d’ordre.
  • Col·laborar en petites tasques a casa: posar taula, preparar la roba,...

2 comentaris:

Lilian Gualdrón ha dit...

Buenas tardes!
No sería posible adaptar un espacio para los niños mientras se lleva a cabo la reunión? Dice que favor asistir sin niños,pero en mi caso personal,no tengo con quien dejar a mis hijos. De no ser posible,de antemano informo mi ausencia a dicha reunión.
Gracias por su atención

Antònia Pol ha dit...

Buenas, mira cuando los niños ya conocen el centro y están adaptados al mismo siempre ponemos servicio de guardería para las reuniones, pero como comprenderas, cuando no conocen a nadie y lloran la mayoría de ellos es imposible poder montar este servicio,
Saludos
Antònia Pol