dimarts, 13 de juny del 2017

Programa de reutilització de llibres 2017-2018

Com cada any arriba el moment d’adherir-se al programa de reutilització de llibres, que consisteix en la creació d’un fons de llibres de text i material didàctic de titularitat del centre.  La seva finalitat és adquirir els llibres i material  necessari per a què l’alumnat els empri i els reutilitzi, mentre el seu estat ho permeti.
El curs 2017-2018 la Conselleria té intenció de subvencionar 50 € a tots aquells alumnes que s’adhereixin al programa. Tenint en compte que l’any passat es varen acabar de reposar les noves edicions i enguany la línia metodològica va encaminada cap a un enfocament diferent de projectes i matemàtiques, la vostra aportació serà inferior a la requerida el curs passat. A més, encara comptam amb un petit romanent que s’invertirà al programa del curs que ve.
Per tant, si decidiu participar del programa, el total que s’ha d’ingressar és de 60 € per infant que podeu realitzar fins el 19 de juny. Recordau que podeu fer l’ingrés directament al caixer automàtic, per transferència bancària o bé fer-ho a l’oficina els dimarts i dijous de 8’30 a 10’30 hores.

Els pares o representants legals de l’alumne/a heu d’ingressar la quantitat  60 € en concepte de Programa de Reutilització de Llibres  al nº de compte de       

La Caixa  ES77   2100   3755   6522    0001   8322.

Per tal de facilitar-nos la identificació dels ingressos és MOLT IMPORTANT complir certs requisits:
1. Entregar el justificant del pagament al tutor/a. No s’entregarà cap llibre sense haver fet l’abonament bancari.
2. A l’hora de fer l’ingrés cal especificar al concepte o al beneficiari el NOM, LLINATGES i CURS que l’alumne/a farà a partir de setembre. Recordau que si no es realitza l’ingrés en el termini establert es perd el dret a participar en el Programa. Per a qualsevol consulta, posau-vos en contacte amb Secretaria.