divendres, 17 d’abril del 2015

23 D'ABRIL, DIA DE SANT JORDI

El dia 23 d’abril celebrarem el dia de Sant Jordi,dia del llibre. Pretenem que els nins i nines s’apropin al món del llibre des de dues vessants: els alumnes com a CREADORS i els alumnes com a LECTORS de llibres. Al llarg del matí hi haurà un intercanvi i mostra dels treballs literaris a les classes i s’organitzaran activitats compartides de 9 a 11’30 hores.
 ACTIVITATS PROGRAMADES A LES AULES
Rondalles
 Poesia
Conte clàssic: Alícia en el País de les Meravelles per conmemorar el 150 aniversari.
* Tallers amb activitats produides pels alumnes.
* Exposició dels treballs realitzats als passadissos i hall de l’escola
. * Mercadet de llibres de segona mà. El preu dels llibres será d’1 euro. En principi es podrà comprar un llibre per alumne encara que, de moment, el nombre de llibres que tenim és insuficient. Us demanam que col·laboreu duent més llibres.
 Durant la setmana del 20 al 23 d’abril, a l’entrada i sortida de l’escola tindrem una mostra de llibres molt especials que ens ha facilitat la llibreria Baobab. Les famílies podran col·laborar de forma simbòlica en l’apadrinament de part d’un d’aquest llibres. El nom de tots els padrins constaran a la guarda del llibre. Aquests llibres apadrinats formaran part del fons de la biblioteca del centre.
Com cada any plantarem un arbre dedicat a cada un dels artistes que treballarem. Enguany serà un garrover dedicat al personatge d’Alícia en el País de les Meravelles al jardí de l’escola.