dimecres, 8 de juny del 2016

Programa de reutilització curs 2016/2017

Avui rebreu una circular explicativa sobre el programa de REUTILITZACIÓ DE LLIBRES de cara al proper curs.
Bàsicament la informació és aquesta:
Aquest curs la Conselleria té intenció de subvencionar 50 € a tots aquells alumnes que s’adhereixin al programa. Tenint en compte que amb l’entrada de la nova llei d’Educació s’han de seguir canviant llibres a certs nivells, l’import total resulta bastant elevat.  Durant aquests cursos passats comptàvem amb un romanent del programa que feia que les vostres aportacions no es vessin molt afectades i encara que enguany la Conselleria aporti més doblers,hem d’aconseguir ajustar les despeses a partir dels ingressos d’aquest curs, d’aquí que de cara a vosaltres no hi hagi gaire diferència d’aportació respecte del curs passat.
Després de fer els càlculs pertinents, l’import aproximat dels llibres per aquelles famílies que no es facin del programa, pot variar des dels 127€ als 217€ depenent del curs.
Els pares o representants legals de l’alumne/a han d’ingressar la quantitat 72 € en concepte de Programa de Reutilització de Llibres  al nº de compte de       
La Caixa  ES77   2100   3755   6522    0001   8322.
 Es molt important indicar NOM,  LLINATGES  i CURS que l’alumne/a farà a partir de setembre.
Per tant, si decidiu fer-vos del programa, el total que s’ha d’ingressar és de 
72 € per infant que podeu realitzar fins el 17 de juny.  Recordau que podeu fer l’ingrés directament al caixer automàtic, per transferència bancària o bé fer-ho a l’oficina els dimarts i dijous de 8’30 a 10’30 hores.

Recordau que si no es realitza l’ingrés en el termini establert es perd el dret a participar en el Programa. Heu d’entregar el justificant del pagament al tutor/a. No s’entregarà cap llibre sense haver fet l’abonament bancari.
           Aspectes que cal saber del programa
 Objectius:
1.     Incentivar l’ús responsable i sostenible dels llibres de text i material didàctic.
2.     Estalviar en la compra dels llibres de text.

     Adhesió de les famílies
     L’alumnat del centre pot participar en el Programa de Reutilització sempre   
     que els pares, mares o representats legals compleixin les següents    
     condicions:
-         Fer una aportació econòmica anual al fons de llibres de text i material didàctic al compte del centre que estipula el Consell Escolar.
-         Retornar, a final de curs, els llibres de text fets servir al fons de 
      llibres de text i que són de titularitat del centre, en bones condicions.
-    Haver abonat la quota de material escolar del curs 2015-2016.

        Normes d’ús
La comissió de coordinació pedagògica establirà les normes d’utilització dels llibres del fons que faran referència a la conservació, pèrdua i aplicació de les tècniques d’estudi.

  1. Els llibres seran de la Conselleria, l’alumnat els podrà utilitzar durant el curs i s’han de retornar amb bones condicions.
  2. Els llibres que formen part del fons quedaran al centre a final de curs. En cas d'haver de realitzar activitats de recuperació durant l'estiu, l’alumnat podrà perllongar la seva utilització fins al mes de setembre.
  3. Els llibres aniran identificats amb el segell del centre i una etiqueta amb el número identificatiu.
  4. Els llibres de text reutilitzables no es donaran de baixa abans de què es compleixi el període de quatre anys. De manera excepcional, podran donar de baixa amb anterioritat aquells exemplars que presentin un grau de deteriorament que els faci inservibles i es podran seguir utilitzant aquells que continuïn en bon estat d’ús.
  5. No es pot posar el nom damunt dels llibres, ni pintar.
  6. Si el llibre es deteriora o se’n fa un mal ús, la família l’haurà de pagar